top of page

Toppmoderne arbeidsplass midt i Moss sentrum

Hjem / Toppmoderne arbeidsplass midt i Moss sentrum.

Dronningens gate 19

+47 913 58 151

Dronningensgate 30, 1530 Moss

Vi i Fenre Næringsmegling jobber med mange spennende prosjekter. Det du skal lese om nå har vi gledet oss til å lansere. Vi og Granum AS mener bestemt at vi har funnet en perfekt plassering for NAVs nye hovedkontor. Rygge og Moss skal slå seg sammen og da er det noen faktorer som er viktig å ta hensyn til med tanke på byutviklingen.

Dronningsgate 19 har perfekt beliggenhet. Bygget ligger på bakkeplan og det er gode servicetilbud i umiddelbar nærhet for både brukere, ansatte, pendlere og de som jobber og bor i byen. Det ligger sentralt, med kort vei til buss og tog og har gode parkeringsmuligheter.

Bygget vil bli hypermoderne, tidsriktig og smakfullt. Det vil bli en toppmoderne arbeidsplass. Det vil bli et lokale så stilfullt at du som ansatt vil være stolt av å jobbe der. De som kommer innom vil bli begeistret. Det vil både være moderne og praktisk, men trivsel og arbeidsmiljø har vært sentrale faktorer i utformingen. Og et moderne kontorbygg i Moss har selvfølgelig takterrasse med sjøutsikt. Vi vil at du skal glede deg til å spise lunsj.

Vi i Fenre Næringsmegling mener at dette er et høyaktuelt alternativ til NAVs nye hovedkontor. Det blir moderne, sentralt og tilgjengelig. Derfor jobber vi, Østavind arkitekter og Granum AS videre med prosjektet. Vi kan nesten ikke vente med å presentere de endelige skissene. Det blir faktisk helt rått.

Lurer du på noe eller vil komme i kontakt med oss? 

Takk for at du sendte inn!

bottom of page