top of page

Hamar: Attraktive og sentralt beliggende kontorlokaler rimelig til leie

HJEM / HAMAR: ATTRAKTIVE OG SENTRALT BELIGGENDE KONTORLOKALER RIMELIG TIL LEIE.

Midtstranda 51

Er du på jakt etter nye kontorlokaler i Mjøsområdet? Da har vi dem her. For i Midtstranda 51, like ved E6 og langs innkjørselen til Hamar sentrum, har vi til leie disse flotte lokalene. De er på 429 kvm og står klare til innflytting. Vi sørger for at du får lokalene i akkurat den standarden du ønsker, ved å tilpasse utforming, farger og løsningene til deg og ditt firmas behov.

Disse kontorlokalene er en del av Midtstranda Næringspark, som er et travelt og aktivt område med handlesentrene til Plantasjen, Elkjøp, Skeidar, Maxbo, Fagflis, Rusta og Megaflis like i nærheten. Adkomsten hit er enkel med bil, og vi har flust med parkeringsplasser utenfor bygget. Også kollektivtilbudet i dette området er meget bra.

Som du forstår, er dette svært attraktive og sentralt beliggende lokaler. Herfra kjører du på en time til Oslo lufthavn Gardermoen. Til Elverum bruker du 25 minutter, under et kvarter til Brumunddal og 2-3 minutter inn til Hamar sentrum. Og Vikingskipet ligger bare et steinkast unna.*

Her er flere opplysninger om kontorlokalene i Midtstranda 51:

Adresse
Midtstranda 51, 2321 Hamar
Sentral beliggenhet og godt synlig fra E6

Type lokale: Kombinasjonslokaler
Areal: 429 m²

Beliggenhet og adkomst
Midtstranda Næringspark har enkel adkomst for bil, avkjøring fra RV25 fra Hamar mot Elverum.
E6 går rett forbi parken med avkjøring mot Hamar fra RV25.
Gode kollektivtilbud i området med bussholdeplass rett ved, linje 1 passerer hvert 15. minutt på morgen og ettermiddagen.

Nærområdet
Eiendommen ligger på Midtstranda Næringspark i umiddelbar nærhet til E6 og RV25 fra Elverum.
Svært sentral beliggenhet, gode eksponeringsmuligheter langs hovedveien.
Innlandets største senter for handel og næring, CC Hamar åpnet i 2014. For å komme til senteret passerer man Midtstranda fra E6.
I umiddelbar nærhet finner man en rekke attraktive firmaer innenfor storhandel som Plantasjen, Elkjøp, Skeidar, Maxbo, Fagflis, Rusta og Megaflis.

Type, eierform og byggeår
Forretning Selveier

Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 429 m²
Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr
Ved en snarlig avgjørelse kan lokalene tilpasses ny leietager etter behov.

Standard
Lokalene vil kunne tilbys i ønsket standard. Leietaker kan etter nærmere avtale tilpasse både utforming, farger og løsninger.

Oppvarming
Aircondition – helt nytt ventilasjonsanlegg, suppleres med elektrisk oppvarming/panelovner.

Parkering
P-plass på tomt.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Eierform: Fellestomt

Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport) 

Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Overtagelse
Avklares i forbindelse med kontraktsinngåelse.

Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.


Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 3403
Gårdsnr: 7
Bruksnr: 287

Ekstra informasjon

*) Når vi først snakker om vikingskip: På andre siden av innfartsveien til Hamar ligger Elvsholmen med Hedmarks største gravhaug fra forhistorisk tid. Historieopptatte entusiaster drømmer nå om å finne et nedgravd vikingskip der. Hvilket ikke er usannsynlig, siden Åker gård like i nærheten var et maktsenter dengang. I vikingtiden var gården et høvdingsete og tingsted for distriktet her, og rundt år 1000 ble den kongsgård. Det var her kong Magnus Den Gode og Harald Hardråde møttes til forlik i 1046 og ble enige om å dele riksmakten i kongeriket Norge mellom seg. Så det går virkelig et historisk sus gjennom området bygningene her.

+47 913 58 151

Lurer du på noe eller vil komme i kontakt med oss? 

Dronningensgate 30, 1530 Moss

Takk for at du sendte inn!

bottom of page