top of page

Om oss

Jo Fenre

Jo Fenre er en næringsmegler utenom det vanlige.
  • Har vært i bransjen siden 1988
  • Bred fagkunnskap
  • Stort nettverk
  • Svært gode lokalkunnskaper
Mange års erfaring som leder av selskap innen bolig- og næringsmegling. Jo foreleser også på Handelshøyskolen BI.
Fenre.jpg

Personlig Oppfølging

Hos Fenre næringsmegling blir du ivaretatt. Du opplever en annerledes og personlig prosess med en megler som følger markedet nøye, er flink til å se muligheter og gjør en grundig innsats før han foreslår konstruktive løsninger nøye tilpasset dine behov.

Ring eller mail oss, så tar vi kontakt med deg på timen.

Sjakkbrett

Rådgivning

Konkretisering av dine behov. Solid kunnskap om markedet. Stort nettverk. Bred kontaktflate. Dette danner grunnlaget for all vår rådgivning.

Vi kan gi deg råd om:
  • Kontraktsforhandling og -gjennomføring
  • Leietakerforhold
  • Lokalisering
  • Eiendomsutvikling
Forretnings Håndtrykk
Ved å engasjere oss som rådgivere, kan du bruke din verdifulle tid på egen kjernevirksomheten. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale og konkretisering av dine behov.

Transaksjon

Skal du selge eiendom eller aksjer?

 

Vi er i kontinuerlig dialog med investor- og utviklermiljøer. Derfor kan vi raskt spore opp interessante kjøpere. Sentrale strøk eller utviklingsområder? Høy eller lav risiko? Vi finner kunden. Vi henter inn all informasjon som trengs for å gjennomføre et greit salg og for å presentere produktet ditt på best mulig måte. Noen ganger trengs det ekstern ekspertise, for eksempel ved salg av aksjer eller en eiendomsportefølje. Da setter vi sammen et drevent team av spesialister, for eksempel innen jus, revisjon og teknikk.

Skal du kjøpe en næringseiendom?

Slik hjelper vi deg: Først en grundig samtale som gir oss et helt konkret bilde av hva du er ute etter. Så finner vi de beste alternativene ved å søke i vårt unike nettverk samt i våre databaser. Selvsagt opptrer vi konfidensielt hvis du ønsker det.

Dataarbeid
bottom of page