top of page

Et av de beste butikklokalene i Moss  
– er nå ledige.

HJEM / ET AV DE BESTE BUTIKKLOKALENE I MOSS – ER NÅ LEDIGE

Helgerødgata 11

Et av de beste butikklokalene i Moss er nå ledige

Helgerødgata er en av de travleste gatene i Moss. Alle som skal til eller fra Jeløy må gjennom denne gata. Nå har vi ledig butikklokaler på ca. 550 kvadratmeter i Helgerødgata 11.

Enestående sjanse for næringsdrivende i Moss

Disse utrolig gode, unikt synlige og sentralt beliggende lokalene på Jeløy er nå ledige. For deg som driver eller ønsker å drive næring i Moss, er dette en enestående mulighet som neppe kommer tilbake på mange, mange år. 

 

Helgerødgata 11 har store utstillingsvinduer som vender ut mot den travle gaten, så du får en fantastisk eksponering av dine varer og budskap. Adkomsten til lokalene er kjempegod, med tilgang både fra Helgerødgata, Øysteins gate og Harald Hårfagres gate. Bussholdeplassen ligger like utenfor, og det er god parkering for deg og kundene dine. 

Lokalene i Helgerødgata 11 er svært fleksible, og vi tilpasser dem gjerne til dine ønsker og behov. 

Her er flere opplysninger om Helgerødgata 11:

Adresse

Helgerødgata 11, 1515 Moss

Meget sentral beliggenhet

Type lokale: Kombinasjonslokaler

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 583 kvm
Næringsdel med forretningslokaler i 1. etasje og kontorer i 2. etasje. Lager i kjeller.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Beliggenhet, adkomst

Kombinasjonslokaler med kanskje Jeløys beste beliggenhet. Svært enkel adkomst med umiddelbar nærhet til alt av kommunikasjon. Gangavstand til jernbanestasjonen og fergeforbindelsen til Horten.

Nærområdet

Kort avstand til alt av fasiliteter, gangavstand til Moss sentrum, dagligvareforretninger, tur- og strandområder, samt flere spisesteder som er tilgjenglige en kort spasertur unna.

Bygninger og byggemåte

Helgerødgata 11 har store utstillingsvinduer som vender ut mot den travle gaten, så du får en fantastisk eksponering av dine varer og budskap. Kjempegod adkomst både fra Helgerødgata, Øysteins gate og Harald Hårfagres gate. Bussholdeplass like utenfor. 

Parkering

God parkering på eiendommens tomt, ellers etter gjeldende bestemmelser for området.

Type, eierform og byggeår

Næringsbygg Selveier

Eiet tomt

Eierskifteforsikring: Nei

Standard

Lokalene holder normal standard.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med kontraktsinngåelse.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3002
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 1249

Lurer du på noe eller vil komme i kontakt med oss? 

Dronningensgate 30, 1530 Moss

+47 913 58 151

Takk for at du sendte inn!

bottom of page