top of page

En av de største eiendomstransaksjonene i Moss sentrum.

23. Desember 2021

Dronningens gate 1 som tidligere har huset både Kredittkassen og Nordea ligger sentralt plassert på toppen av gågata, mot Vincent Buddes Plass. 

Nå er eiendommen overdratt fra Fredriksborg Eiendom med tilrettelegger Clarksons Platuo og Fenre Næringsmegling.

Clarksons Platou er en ledende tilrettelegger innen syndikering av næringseiendom. I oppkjøpet av Dronningens gate 1 er Fauna Eiendom hovedinvestor og vil inneha den videre forvaltningen som aktiv eier. 

Daglig leder i Fauna Eiendom Rasmus Os har store planer for videreutvikling av eiendommen, og spesielt med tanke på de lokalene som ligger på bakkeplan. Det handler om å skape bedre og attraktive bymiljøer, – sier Rasmus.

P6232887.jpeg

Fredriksborg Eiendom har nylig totalrenovert hele bygget på drøye 8600 kvadratmeter hvor det meste er utleid til statlige aktører. 

Både Fauna og Fredriksborg Eiendom er aktører som tenker helhetlig og har fokus på utvikling til det beste for byen. De ønsker å skape aktivitet og et attraktivt sentrum, noe vi mossinger kan glede oss over i tiden fremover.

Fredriksborg eiendom ved Morten Fredriksen er tydelig på at de er veldig glade for at det er Fauna som tar over Dronningensgate 1. – De har allerede en stor eiendomsportefølje og viser et stort engasjement for byen, det er viktig for oss avslutter Morten.

Vi i Fenre Næringsmegling har hatt gleden av å være megler i denne overdragelsen, vi benytter anledningen til å gratulere begge parter.

P6233022-1.jpeg
bottom of page